Bericht versturen
Huis >

Boyue Photovoltaic Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Boyue Photovoltaic Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

Boyue

Nr van Werknemers:

120~150

Jaarlijkse Verkoop:

15000000-16000000

Gevestigd jaar:

2013

De uitvoerpc:

50% - 60%

Inleiding

Co. van de Boyue wordt Photovoltaic Technologie, Ltd gevestigd in Hebei-Provincie, China, de fabrieksdekking een gebied van 18.000 vierkante meters, en 150 arbeiders, 66 kilometers vanaf de Luchthaven van Peking en 180 kilometers vanaf Tianjin Xingang.

 

Ons bedrijf concentreert zich op het gedetailleerde ontwerp, de verkoop, de productie, de installatie en de bouw van seismische steunsteunen en toebehoren voor mechanische en elektrotechniek, photovoltaic steunen van de Aluminiumlegering, Zonnesporen, de klemmen van de aluminiumlegering, kabeldienbladen, spoorschakelaar, waterkanaal en toebehorenproductie en onderzoek.

 

Na jaren inspanningen, hebben wij onze eigen professionele productielijn en R&D-team. De laatste jaren, heeft het vele nationale en lokale techniekbouw op grote schaal zoals metro's en luchthavens gediend. Onze producten omvatten vele landen over de hele wereld, Verenigde Staten, België, Australië, Singapore, de Filippijnen, de Verenigde Arabische Emiraten, enz.

 

Wij hebben goed overzicht van klanten in binnen- en buitenland met professionele producten, de hoogste kwaliteit en de perfecte dienst gewonnen.

Service

Uw Voordelen die met BOYUE werken:

 

1 . BOYUE is de fabrikant van 100% echt dat u een one-stop volledige leveringsketen van alle zonne het opzetten veroorzaakte componenten en systemen met 100%-zelf kunt krijgen.

 

2. U kunt een zorg ervaren - vrije & controleerbare kwaliteitsnorm en de snelste die levering door de bulkvoorraad van BOYUE de volledige productielijn en van het opzetten van componenten wordt gesteund.

 

3 . De verdelers en de installateurs van BOYUE kunnen de steun van BOYUE met geschikte technische de dienst, van het prijsconcurrentievermogen en marketing gids krijgen & opleiding enz.

 

4. Het uw al verzoek zal grote aandachts of OEM in pakket of ODM in aangepast die ontwerp worden betaald door technisch van BOYUE krachtig & productievermogen BOYUE wordt gesteund

Geschiedenis

Wij die aan opstelling streven een goed platform voor werknemers snel om en hun eigen waarden te kweken te realiseren die, ondertussen een duurzame energiebedrijf bouwen dat tot de harmonischere maatschappij bijdraagt en ons leven beter maakt.

De kernwaarde van BOYUE moet de hoogste kwaliteitsdienst gebruiken om de emoties van elke werknemer te verenigen en de harten van elke klant te raken.


Het uiteindelijke doel is een intelligente leverancier van de duurzame energie uitvoerige oplossing met een professioneel, geraffineerd, distinctief, innovatief, en hoogstaand ontwikkelingsmodel te bouwen. Creeer de betrouwbaarste en professionele diensten voor onze klanten, werknemers, aandeelhouders, en al relevant personeel.


Ontwikkelingsgeschiedenis:

2013: Vonkte het idee voor een ‚‚duurzame energiebedrijf in HEBEI, China
2015: Vorm Opgerichte de hop van de Productiewerken
2016: Stempelend Opgerichte de Werkenhop
2017: Opgerichte de hop van de &Oxidationwerken van het robotlassen
2018: Gelanceerd in de markten overzee

Ons Team

BOYUE- uw Strategische Zonne Rekkende Partner
BOYUE ontwerpt en vervaardigt volledige lijn van hoogte - kwaliteits Zonne Opzettend Oplossingen en Saldo van Systeemproducten voor woon & commerciële dak, muur, grond enz.
BOYUE is een zonnebedrijf met een vriendschappelijk team dat heeft:
●8+ OEM van JAREN zonne opzettende componenten productieervaring.
●2 R&D-centra en 5 fabrieken met meer dan 8000 vierkante meters in HIJ BEI van China.
●de volledigste productielijn van zonnesteun, zijn wij de het aanaarden van China TOP 20 PV & van het kabelbeheer productenfabrikant.
●hoger techniekteam met een gemiddelde van de ervaring van 8 jaar.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Zonnepaneel het Opzetten Steunen Leverancier. Copyright © 2023-2024 solarpanelsbrackets.com . Alle rechten voorbehouden.