Bericht versturen
Huis >

Boyue Photovoltaic Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Ons bedrijf concentreert zich bij het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van aardbevings bestand steunen en hun toebehoren. Na jaren van het harde werk, hebben wij ons eigen professioneel productielijn en onderzoek en ontwikkelingsteam gevestigd.

 

De laatste jaren, hebben wij vele nationale en lokale grootschalige projecten zoals de Metro van Peking, Metro van Nan-Tchang, Xi'an-Metro, Harbin-Jiamusi interlokale spoorweg, de Spoorweg van Ha Mu, de Nieuwe Hoofdluchthaven etc. gediend. Met onze professionele producten, uitstekende kwaliteit en perfecte dienst, hebben wij hoog lof van onze edelen en partners gewonnen.

 

De seismische steun en de hanger zijn een product dat voor het land verplicht is. Dit product is veilig, milieuvriendelijk energy-saving, en esthetisch tevredenstellend, en op diverse gebieden zoals openbare gebouwen, spoordoorgang, automobiele productie wijd gebruikt, petrochemisch, medisch en gezondheidszorg.

 

 

OEM/ODM

Het professionele verwerkende team steunt OEM/ODM-aanpassing en levert elke inspanning om u te dienen.

R&D

Het bedrijf heeft sterke technische sterkte, gevorderd productiemateriaal, een volledig de dienstteam, en een volledig beheersmechanisme. Wij hangen de bedrijfsfilosofie van „kwaliteitsborging, klant eerst aan“ en voorzien klanten van veilige seismische en steunregelingoplossingen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Zonnepaneel het Opzetten Steunen Leverancier. Copyright © 2023-2024 solarpanelsbrackets.com . Alle rechten voorbehouden.