Bericht versturen
Huis > producten > Zonnepaneel Medio Klem >
Aangepaste lichtgewicht zonnepaneel metalen dakklemmen 40-80 mm lengte

Aangepaste lichtgewicht zonnepaneel metalen dakklemmen 40-80 mm lengte

Aangepaste het Dakklemmen van het Zonnepaneelmetaal

zonnepaneel het bevestigen klemmen 40 mm

Het Dak van het zonnepaneelmetaal klemt 80mm vast

Plaats van herkomst:

Hebei, China

Merknaam:

BoYue

Certificering:

ISO9001

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sneeuwlading:
1.5KN/m2
Oppervlaktebehandeling:
Gegalvaniseerd Hot-DIP
Materiaal:
Roestvrij staal
Toepassing:
Zonnepaneelinstallatie
Pakket:
Karton of als Uw Vereiste
Eigenschappen:
Weerstand met hoge weerstand, Corrosie
Naam:
Zonnepaneel Medio Klem
Installatieplaats:
Zonnepaneel Opzettend Systeem
Betaling & het Verschepen Termijnen
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Kartondoos, houten of metaalpallet
Levertijd
15-30 het werkdagen
Betalingscondities
TT
Productomschrijving

Productomschrijving:

Onze schakelaar van de zonnepaneel medio-klem wordt ontworpen om u van de hoogste de verbindingsoplossing van het kwaliteitszonnepaneel te voorzien. De medio-klemschakelaar kenmerkt een sterke en duurzame bouw en ontworpen om windladingen te weerstaan van tot 60M/s. Met zijn zilveren kleur en een verscheidenheid van lengten (40/50/60/80mm), kunt u een veilige verbinding met minimale inspanning tot stand brengen. De medio-klemschakelaar heeft ook een garantie van 10 jaar op materialen en een 25-jaar garantie bij de dienst om uw vrede van mening te verzekeren. En elke medio-klemschakelaar wordt verpakt in een karton of zoals die voor geschikt opslag en vervoer wordt gevraagd.

De medio-klemschakelaar is ideaal voor zonnepaneelinstallaties en kan in om het even welke toepassing worden gebruikt. Met zijn sterke en betrouwbare bouw, leidt de medio-klemschakelaar gemakkelijk tot een veilige verbinding die tussen zonnepanelen, u toestaan om de meesten uit uw zonnepaneelsysteem te krijgen. De medio-klemschakelaar is ook de perfecte oplossing voor het beveiligen van zonnepanelen aan om het even welk type van oppervlakte, met inbegrip van daken, muren, en kaders.

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de beste de medio-klemschakelaars van het kwaliteitszonnepaneel aan onze klanten. Onze medio-klemschakelaars worden ontworpen om een betrouwbare verbinding te duren en te verstrekken voor uw zonnepaneelsysteem. Met onze brede selectie van lengten en kleuren, zult u de perfecte medio-klemschakelaar voor uw behoeften kunnen vinden. niet dat vandaag wachttijd-orde uw schakelaar van de zonnepaneel medio-klem!

 

Technische Parameters:

Naam Zonnepaneel Medio Klem
Materiaal Roestvrij staal
Grootte Aangepast
Lengte 40/50/60/80mm
Dikte 3.0mm tot 4.5mm of Aangepast
Sneeuwlading 1.5KN/m2
Windlading 60M/s
Toepassing Zonnepaneelinstallatie
Pakket Karton of als Uw Vereiste
MOQ 1000pcs
 

Toepassingen:

Worden de medio klemmen van het BoYuezonnepaneel verklaard door ISO9001, en in Hebei, China gemaakt. Zij zijn beschikbaar in douanegrootte en dikten die zich van 3.0mm uitstrekken tot 4.5mm en in de lengten van 40/50/60/80mm. Deze zonnepaneelschakelaars zijn perfect voor het verbinden van zonnepanelen op daken. Zij hebben een minimumordehoeveelheid van 1000pcs, en de prijs is overeen te komen. Zij komen verpakt in kartondozen, houten of metaalpallets, en de levertijd is typisch 15-30 het werkdagen. De betalingstermijnen zijn TT.

Deze zonnepaneelschakelaars van uitstekende kwaliteit zijn perfect voor een verscheidenheid van toepassingen, zoals de woon en commerciële projecten van het zonnepaneeldakwerk. Zij verstrekken een veilige en betrouwbare verbinding tussen de diverse zonnepaneelcomponenten. Zij zijn gemakkelijk om een sterke en duurzame verbinding te installeren en te verstrekken die jarenlang zal duren. Zijn de medio klemmen van het BoYuezonnepaneel de perfecte oplossing voor om het even welke zonnepaneelinstallatie.

 

Aangepaste lichtgewicht zonnepaneel metalen dakklemmen 40-80 mm lengte 0

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen
De zonnepaneel medio klem wordt veilig verpakt in een kartondoos met bellenomslag om te verzekeren het tijdens doorgang veilig wordt gehouden. Het wordt verscheept via het standaardgrond verschepen en zou binnen 3-5 werkdagen moeten aankomen.

 

FAQ:

Q1: Wat is de merknaam van deze zonnepaneel medio klem?
A1: De merknaam van deze zonnepaneel medio klem is BoYue.
Q2: Waar is dit zonnepaneel medio klem van?
A2: Deze zonnepaneel medio klem is van Hebei, China.
Q3: Heeft deze zonnepaneel medio klem om het even welke certificatie?
A3: Ja, wordt deze zonnepaneel medio klem verklaard door ISO9001.
Q4: Hoeveel is deze zonnepaneel medio klem?
A4: De prijs van deze zonnepaneel medio klem is overeen te komen.
Q5: Wat is de verpakking van deze zonnepaneel medio klem?
A5: Deze zonnepaneel medio klem wordt ingepakt in kartondoos, houten of metaalpallet. de levertijd is 15-30 het werkdagen, en de betalingstermijnen is TT.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Zonnepaneel het Opzetten Steunen Leverancier. Copyright © 2023-2024 solarpanelsbrackets.com . Alle rechten voorbehouden.